maandag 3 september 2012

De buit....

Hallo!!

Afgelopen zaterdag ben ik naar de knotsgekke kaartendagen in Zwolle geweest. Arnold was een dagje naar Spa, voor de kwalificaties van de Formule 1. Zijn dag was geweldig, maar de mijne ook!!!
Ik was met m'n schoonmoeder naar de beurs. Gezellig met de trein. Maar ja, dan moet je wel vroeg heen, want het is nog een behoorlijk ritje vanaf Beverwijk.
Dus we zaten al om 7.37 uur in de trein. Om 9.44 uur kwamen we aan in Zwolle, toen nog een stukje gelopen voordat de IJsselhallen in zicht kwamen.

In de eerste rij kwamen we al bij de kraam van Cynthia en Marcel. Ik had een tas vol met spullen voor Cynthia, en uiteraard had zij dat ook voor mij. De afgelopen weken had ik van die leuke kistjes en tissueboxen besteld. Dus ja.... Dan staat er wat op je te wachten... 


Maar ja, Krea2day heeft zoveel leuke dingen. Hierboven zien jullie een fotootje van de buit is na een dagje Zwolle. Mooie snijmallen, gezellige lintjes, mooie stempels en natuurlijk papier... Want dat heb je nooit genoeg!! Hahahahha!!!

Ik kan er weer even tegen! Want voorlopig ga ik niet meer naar een beurs. Alleen naar de KreaDoe, maar dan om te helpen bij Krea2day!!!

Tot gauw!!

Groetjes,
Ilse

3 opmerkingen:

 1. Je moest er vroeg voor uit de veren maar dan heb je ook wel een hele leuke dag en een paar tassen vol super aankopen Ilse. Dat wordt weer heerlijk knutselen!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kan er weer even tegen, wat een leuke hoeveelheid spullen. En zeg nou zelf, wij knutselaars hebben toch nooit genoeg spullen???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een buit....prachtig! en ik zie hele mooie stempels en stansjes liggen. dus.....dat wordt knutselen. ben benieuwd naar de kaarten waarmee je die stempels gaat gebruiken.
  succes!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen