zondag 5 augustus 2012

Sweet Elin


Hallo Allemaal,

Bedankt voor jullie leuke reacties! Hierbij weer een update van m'n blog. Vorige week maandag heeft Krea2day een workshop geregeld met Nicole Verkooijen. Dit was een workshop over kleuren met Distress Inkt. Het was een superleuke dag!! We hebben veel geleerd wat betreft de kleuren en de lichtval. Voor mij was het allemaal een stuk duidelijker.
Afgelopen donderdag heb ik een Magnolia afdrukje ingekleurd en ik zag echt een verschil met het kleuren voor en na de workshop.

Cynthia en Nicole Bedankt!!!!!!


Dit kaartje heb ik nog voor de workshop gemaakt. Het afdrukje is van Nellie Snellen. Het geruite achtergondpapier heb ik gekocht bij Krea2day. Het is lekker zoet van kleur en heeft hele fijne glimmertjes. Het is echt prachtig papier en erg fijn om mee te werken.

Wederom heb ik m'n lievelingsmal gebruikt en deze bekleed met rose bloemen.
Van het lint heb ik een lussen gemaakt en beplakt met knoopjes.
Sweet Elin heb ik uitgestanst met een Spellbinder

Volgende keer zal ik een creatie laten zien, die ik gekleurd heb, na de workshop. Ik ben benieuwd of jullie het met me eens zijn! 

Tot snel!!!

Groetjes,
Ilse

2 opmerkingen:

 1. een hele leuke kaart gemaakt met die stempel. mooi die parels takjes.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse,

  Blij dat ik nu bij mijn Krea2Day DT-maatje een kijkje kan komen nemen en behalve op Cynthia's blog ook hier van je creaties kan genieten!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen