donderdag 16 augustus 2012

Kerstkaart in het rose

Hallo Allemaal!!!

Allereerst wil ik m'n nieuwe volgers welkom heten!! Wat leuk dat jullie me willen volgen! Gezellig!!

Afgelopen maandag heb ik een kerstkaart gemaakt. En eigenlijk wilde ik gisteren m'n blog updaten, maar ja ik was zooo blond... Ik had nog geen foto's gemaakt. Dus dat heb ik vanochtend meteen gedaan, want ja nu is het licht en in het donker worden de foto's nooit zo mooi! Tja...

Ik dacht, waarom altijd rood en groen met kerst?? Nu ik in het design-team zit van Krea2day weet ik zeker dat ik nog meer rose ga gebruiken. Hahahahaha!!
Het achtergrondpapier is van DCWV. Dit is zo'n leuk blok, met heel veel rosé, groen en paars papier. Echt hele mooie kleuren.
In de hoek heb ik de Anja Corner van Marianne Design gebruikt. De kerststerren zijn eveneens van dit merk.Zowel de groene blaadjes als de lichtrose bloemen heb ik uitgestanst op color core White Wash papier.
Dit papier kan je opschuren en dan komt er een kleur naar voren. De kleur bijft dan wel wat zachter.
En ik heb er een parel opgeplakt. Deze zijn ook erg mooi.
Vanochtend ben ik vrij, dus ik ga zo lekker aan de slag met een superschattig stempelafdrukje. Die heb ik al ingekleurd, en ligt me nu al te roepen in het bakje...

Fijne dag en geniet van de zon!!!

Groetjes,
Ilse

2 opmerkingen:

 1. Je hele blog is roze dus je past perfect bij Cynthia en zeker met deze leuke kerstkaart en je mooie DT-badge in de sidebar hahahaa!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuke kaart, die bloemen met die parels zijn inderdaad erg mooi.
  wat je in de hoek hebt gemaakt is zo apart....maar superleuk!!
  heerlijk speels.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen