zondag 28 juli 2013

Lekker een avondje aan de freubel!

Hallo Allemaal!!

Allereerst bedankt voor alle felicitaties!! Ook door jullie voelde ik me super jarig!!!
Maar ook bedankt voor jullie gave reacties op m'n verjaardagskado! De beer heeft een mooi plekje gekregen op de kast, en ik vind m echt kei gaaf!!!

M'n vader en moeder zijn vanaf donderdag lekker bij ons geweest. Ze wonen aan de andere kant van het land, dus ja... Ze komen niet even een bakkie doen. Dus met koffer en al kwamen ze aan, om gezellig bij ons een paar dagen te blijven.
Ze zijn net naar huis, en hebben het erg fijn gehad. Net als wij. Vrijdag zijn ook m'n broer en schoonzus blijven slapen, dus het leek hier wel een Bed & Breakfast.
Gisteren zijn de mannen gaan vissen, en zijn m'n moeder en ik lekker aan de freubel gegaan. Ik had laatst via marktplaats hele schattige stempels gekocht van Wild Rose Studio, dus daar zijn we mee aan de slag gegaan. Ook wilde ik m'n verjaardagskadootjes uitproberen, das aardig gelukt al zeg ik het zelf!!Dit is m'n kaartje geworden. Het afdrukje is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Deze heb ik uitgestanst met de ovaal van Spellbinders. Deze heeft 3 ovalen met een beetje Barokstijl.

Daaronder zit een Melinda Corner van Memory Box. Normaal doe je een hoekmal in het hoekje, ik dus niet.... hihihihi
De Vlinderrand van Joy! heb ik het hoekje om gevouwen. Ik heb 'm alleen vanaf de verkeerde vlinder losgeknipt. Maar op zich gaat dat ook erg goed.
Op de grote vlinder past precies de vlinder die 
al eerder is uitgekomen.

Ook het designpapier is van Joy! en heet Flower Power Bloc.
Ik vind het erg gezellig en vrolijk papier!


Ook m'n moeder heeft gezellig mee geknutseld. en ik vind het dan ook erg leuk om haar kaart ook te showen aan jullie.

Ook dit afdrukje is ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden ingekleurd. Het designpapier komt uit hetzelfde blokje, de vlinder is een beetje bronskleurig.
Het ovaal is aangekleed met mooie bloemen!!

Ik ben benieuwd, hoe jullie onze creaties vinden?!
Wij hebben het erg leuk gehad, en wens jullie ook een fijne zondag!!


Groetjes,
Ilse

1 opmerking:

  1. We zijn gelijktijdig aan het bloggen geloof ik want je berichtje "popt" net onder in mijn schermpje op, gezellig Ilse.
    Wat leuk dat je familie compleet was op je verjaardag! Beetje druk maar wel genieten in de B&B lijkt me en dan ook nog heerlijk aan de freubel met je moeder..........enig toch??? Hele leuke kaarten hebben jullie gemaakt, mij is het echt veel te warm en er komt niets uit mijn handen........ .kaartjes op het blog zijn al een tijdje geleden gemaakt.

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen