maandag 27 mei 2013

Mijn project is klaar!!! Dilan is geboren!!!

Hallo Medebloggers!!

Net voor Kerst kwamen vrienden van ons vertellen dat ze hun eerste kindje verwachten. Helemaal gaaf!! Maar ze vroegen ook of ik hun geboortekaartjes wilde maken. En natuurlijk zei ik volmondig Ja.
Het zou om 40 kaartjes gaan, dus op zich viel het aantal wel mee.
Een paar dagen later kreeg ik te horen dat ze een zoon konden verwachten. Dus ik heb een ontwerpje gemaakt en kreeg m'n goedkeuring.
Met Kerst ben ik begonnen met alles te stempelen en te kleuren. Alle afdrukjes moesten ook worden uitgeknipt, stansjes moesten worden gedraaid, inkopen moesten worden gedaan en ga zo maar door...


Begin februari heb ik de Silhouette Cameo aangeschaft. En geloof me, bij dit project kon ik hem niet missen!!
Wat ik met de Silhouette heb gemaakt? De naamslinger, de letters, het hartje maar ook de teksten heb ik geschreven met de Sketchpennen van deSilhouette.

De naam heb ik toch maar eerder gevraagd, zodat ik alles goed kon voorbereiden en alleen nog maar het laatste versje hoefde te maken en in te plakken.


Dit is de binnenkant. De kinderwagen is van een stans van Marianne Design, de stempels zijn allemaal van Eline en zijn ingekleurd met Distress Inkt.


De teksten hadden we allemaal al eerder uitgezocht. Ook dat viel niet mee, want er is zoveel!! Even stoeien met de lettertypes en dan is dit het resultaat. 

Dinsdag om 9.30 uur kreeg ik een berichtje..." Ilse... Ik ben vannacht bevallen van Dilan!!! Maar doe maar rustig aan met de kaartjes, je bent toch lekker aan het werk"
Nou ik kan jullie vertellen, dan zit Ilse niet meer rustig op haar stoel!!

Dus ik kwam thuis en ben na het eten meteen aan de slag gegaan, met het gewicht en de lengte van Dilan. En na het eten zijn we Papa en Mama gaan feliciteren en hebben we de kleine man kunnen bewonderen. De kaart was goedgekeurd door de trotse ouders en ik ben meteen aan de slag gegaan.
's Avonds om 23.35 uur was ik klaar en zette ik de Silhouette uit. Alles was in elkaar gezet, en m'n vriend is ze de volgende dag gaan afleveren. Want ik mocht gewoon gaan werken.


De volgende dag had ik al heel wat leuke reacties gekregen op de kaartjes, ik werd er gewoon verlegen van. Maar het is wel erg leuk om te horen! Er zit ook maar ongeveer 6 uur werk in.... Per kaartje...

Uiteraard hoort het blaadje er niet op, maar die heb ik er even opgelegd voor de foto uit privacy voor de trotse ouders van Dilan.

Ik vond dit een geweldige uitdaging en ben ook erg trots op het eindresultaat en dat ze me gevraagd hebben of ik dit wilde maken.

Dus René en Kelly, ook via mijn blog van Harte Gefeliciteerd en Veel Geluk met z'n 3tjes!!
Bedankt voor deze superopdracht!!!

Veel groetjes,

Ilse

8 opmerkingen:

 1. Ilse wat heb je dat fantastisch gedaan, m'n complimenten, en wat zullen de ouders trots zijn op zo'n mooi kaartje, heel wat persoonlijker dan een kaartje van een drukkerij.
  meid hier mag je met recht trots op zijn!!!

  liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw zeg, wat heb je dat leuk gedaan daar kan je trots op zijn. Wat een werk zit erin, toppie
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Ilse, wat is dit prachtig geworden en wat een eer dat jij het geboortekaartje mocht maken.
  Meis je mag hier met recht trots op zijn.

  Liefs, Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je heb een schitterend kaartje gemaakt.
  Dit is natuurlijk veel mooier dan een kant en klaar kaartje, ook al heb je die tegenwoordig ook al in allerlei vormen enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wowww Ilse, wat een mooi project, zo mooi en zo gaaf en zo
  bijzonder, en zo trots mag je zijn dat jij dit mocht maken,
  echt helemaal geweldig. Het kaartje is super mooi gewoon ☼

  Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
  lieve grtjsss Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier mag je terecht heeeeeeel trots op zijn Ilse, wat een onwijs leuk en apart geboortekaartje, zoiets persoonlijks heeft niemand volgens mij!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een werk zeg maar het resultaat is echt schitterend en wat leuk om dit te mogen maken.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow....hier kan je echt trots op zijn. wat prachtig gemaakt.
  en ook nog zo persoonlijk.
  heel mooi gebruikt gemaakt van je stansen en je silhouette.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen